Telenet korting iphone


telenet korting iphone

wet- en regelgeving afzonderlijk van huishoudelijk afval zal worden afgevoerd. Spotify-diensten kunnen worden gebruikt via Spotify-apps voor computers, smartphones en tablets. Zodra je je gegevens hebt opgegeven bij onze inruilpartner en je emailadres hebt bevestigd, krijg je een inruilkit toegestuurd. Als het in de door jou beschreven staat verkeert, ontvang je een Apple Store-cadeaubon ter waarde van het offertebedrag. De geschatte inruilwaarde kan per inruilpartner variren, maar is meestal ongeveer 14 dagen geldig. Hierbij kun je onbeperkt bellen, vast én mobiel, een grote hoeveelheid data, het snelste internet van Vlaanderen én digitale tv op al je schermen. Neem de volgende stappen om Zoek mijn iPhone of Zoek mijn iPad uit te schakelen op je device: Tik op Instellingen.

Vind ons ook.
Play Sports Yelo Play.
IPhone 7 met, telenet abonnement?

Actie beperkt tot én smartphone en niet geldig voor klanten met een lopende afschrijvingstabel, tenzij die onmiddellijk wordt afbetaald. De tarieven zijn enkel geldig in het buitenland met én van de partnernetwerken. Gewoon opsturen of inleveren.

Interchalet korting verlichting
Kortingsbon tegeldepot

Wil je heel voordelig een abonnement aanschaffen voor het hele gezin? Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling, optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based kortingscode voor onefit on you-abonnement. Je krijgt van ons een prepaid inruilkit of een verzendlabel om je device op te sturen. Als je je device nog niet hebt opgestuurd, kun je je aanvraag annuleren via de website van de inruilpartner in kwestie. Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd. Nee, voor het inruilen van een device met Apple GiveBack heb je geen aankoopbewijs nodig. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels.


Sitemap