Korting bus ov


korting bus ov

Vraag een reisadvies op via onze. Prijs 2018, per jaar 15,00, naam, u-OV Weekend Vrij. Regionale sterabonnementen voor een vast reisgebied.

De 2 abonnementen waarmee je met de bus, tram en metro kunt reizen door het hele land zijn de 'Altijd Korting' en het 'Netabonnement'. Je kunt het gebruiken in bus, tram en metro. Zoek je een reisproduct voor op de OV-chipkaart? Dan is het Altijd Korting abonnement wel wat voor jou!

korting bus ov

Landal greenparks korting
T mobile korting samen
Jd sports korting

Prijs 2018, per jaar 410,00, veelgestelde korting beddenreus vragen, wat zijn de daluren en weekendtijden? In de daluren en weekenden reis je met 40 korting. Jaar, blauwnet Zwolle Kampen, Zwolle Enschede en Zutphen Oldenzaal (Keolis). Het geeft recht op gratis reizen bij U-OV in het weekend, en in de daluren doordeweeks met 40 korting. Vul in het volgende scherm je leeftijd in en hoe vaak je reist en klik op Geef Advies. Geldig bij U-OV en in de bussen van Syntus in de provincie Utrecht. Kies je product door te zoeken op provincie of productsoort en bestel meteen. In het volgende scherm zie je het voordeligste abonnement voor een maand en een jaar. Dit abonnement is per maand te koop.

Hardware wallet shop kortingscode
Funcaps kortingsbonnen


Sitemap