Iens voorwaarden 50 korting


iens voorwaarden 50 korting

over het gehele diner (รก la carte, dranken inbegrepen tenzij je reserveert bij een van onze top chefs; dan krijg je een exclusief menu voor een vaste lage prijs. Bekijk kortingscode, cCAA23ums, voorwaarden, ontvang 500 in plaats van 150 yums bij een reservering via de app. Door heel Nederland zijn restaurants aangesloten bij het. Voorwaarden, kies links bovenin een stad naar keuze, vervolgens krijg je een overzicht van alle actuele aanbiedingen in die stad. We zijn ons als Iens aan het ontwikkelen, maar zijn ook in gesprek met Albert Heijn. Wij doen als Iens een flinke marketinginvestering hierin.

Voorwaarden, yums zijn loyaliteitspunten die je verdient wanneer. Restaurants mogen hierop inspelen. Verzilver je punten voor mooie kortingen bij restaurants die deelnemen aan het Yums-programma. Meer informatie of verander je instellingen.

La Fourchette SAS en het restaurant zijn gegevensbeheerders en verwerken persoonsgegevens met als doel de reserveringen te verwerken en de relatie met gebruikers te onderhouden. Voor reserveringen wordt geen extra commissie gevraagd. Dit leverde in 2016 bijna 1 miljoen reserveringen. . Kritische reacties, ondernemers reageren ook deze nieuwe Iens-actie kritisch op de Facebooksite van Misset Horeca. Killer voor de branche. Iens, zoek een yenthl kortingscode plaats op in de zoekbalk en filter linksonder op de resultatenpagina. Door dit soort stomme acties willen de gasten echt niet meer een normale prijs betalen voor een avondje eten, zo luidt een andere reactie. Dit stelt restaurants in staat om tafels die anders leeg zouden blijven te vullen en onze gebruikers om van hun gastronomische ervaring te genieten tegen een schappelijke prijs. MMenu 376Verlopen, iENS, aanbiedingen, naar dealNaar deal okt 28e 2017, krijg van 26 oktober t/m 30 november tijdens het.

Reizen met korting ns business card, Studenten ov korting meereizen bus, Reizen met korting ov tijden,


Sitemap