Kortingsbon eemhof zwembad


kortingsbon eemhof zwembad

Eemhof is het tropisch zwembad van het gelijknamige Centerparcs bungalowpark in Zeewolde. Je moet er een paar trappen voor op, het startpunt ligt namelijk op 11 meter hoogte, maar daar krijg je ook heel veel glijplezier voor terug! Misschien wil je daarna even bijkomen. Hier leer je surfen op een kunstmatige golf. De jongste bezoekers vermaken zich ondertussen in het veilige kinder-doe-bad, met leuke waterattracties. Dat kan in het bubbelbad, onder de zonnebank of in de sauna. Heb je liever wat meer actie? Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Je moet er wel even voor klimmen: het startpunt ligt in een hoge toren van 11 meter hoog. Je hoeft je niet te vervelen tijdens je bezoek aan Aqua Mundo.

Golfslagbad Een dagje naar het zwembad is leuk, maar je hebt niet die leuke golven die je in de zee vindt. Vanaf 1 euro naar een uitje als Center Parcs De Eemhof. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Center Parcs De Eemhof of ander dagje uit.

Een leuk, en lekker warm, dagje uit! Niet voor niets, want met een beetje fantasie is het net alsof je een snelstromende rivier door het oerwoud afdaalt. De Turbo Twister is een andere publiekstrekker. Op de Flow Rider in Aqua Mundo oefen je je evenwicht en stabiliteit, net zo lang tot je bovenaan de golf blijft staan! Ideaal als afsluiter van je dagje zwemmen. Wildwaterbaan, de wildwaterbaan van de Eemhof is een grote favoriet bij veel bezoekers. Verlopen kortingen voor Center Parcs De Eemhof. Het is ook leuk om een ritje te maken op de Flowrider. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Tegen de tijd dat je beneden bent wil je maar én ding en dat is nog een keertje!

Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, eenkortingsbon eemhof zwembad

Formido kortingsbon 5 november
Wehkamp kortingsbonnen


Sitemap