Kortingscode spoor meereisretour


kortingscode spoor meereisretour

met de trein? Veelgestelde vragen Is het Meereisretour alleen geldig op vertoon van mijn abonnement? Kunt u het niet vinden of is het slecht leesbaar? Zo worden bepaalde postcode gebieden uitgesloten om extra drukte in treinen te voorkomen. Daarbij is dit actieproduct van de Spoordeelwinkel traject gebonden en geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Wilt u later printen, dan kan dat via de e-mail die u achteraf krijgt toegestuurd Ik heb een vraag, klacht of opmerking Als u een vraag, opmerking of klacht hebt, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Dit kan enkele ogenblikken duren. De NS Meereisretour is gebonden aan een reisdatum en kan niet op 2 verschillende dagen worden gebruikt. Ja, u heeft recht op Geld Terug Bij Vertraging. Reizen: t/m 07 september 2018, geldig: Allén geldig als u de hele reis met iemand meereist die 12 jaar of ouder is en in het bezit studenten ov korting meereizen bus is van een geldig volwaardig vervoerbewijs.

Kortingscode spoor meereisretour
kortingscode spoor meereisretourkortingscode spoor meereisretour

Normaal gesproken kost een, meereisretour 39, dus u ontvangt 30,05 korting. U vindt de link naar het. Meereisretour op de gele coupons voor. De NS Meereiskaart wordt ongeveer 4x per jaar uitgegeven in combinatie met kortingsblad.

Idiot du village kortingscode
Behangwebshop kortingscode

Bestellen, ga naar de pagina die aangegeven staat in spoor. Met deze kortingscode kunt u voor 8,95 een, meereisretour bestellen. Print het e-ticket en neem deze mee op reis (legitimatie ter verificatie verplicht). Spoor (boven uw adres betaal middels iDeal. De reisdatum legt u vast tijdens het verzilverproces. NS, meereisretour (Juli 2018 in mei, juni en juli bestelt u de NS, meereisretour, amsterdam of Middelburg voor 8,95 in combinatie met de kortingscode op het Blad, spoor. Stappenplan: zo opent u een poortje met uw e-ticket Ga naar een poortje met het 'scan ticket'-symbool. De NS Meereiskaart wordt vaak met korting aangeboden, waarop leden en abonnementhouders van de NS een medepassagier met korting kunnen laten meereizen.

Spoor, NS Treinpakkers en/of de NS NS Meereiskaart wordt vaak met korting aangeboden, waarop leden en abonnementhouders van de NS een medepassagier met korting kunnen laten meereizen.
In september, oktober en november bestelt u.
Meereisretour, den Bosch of Groningen voor 8,95 in combinatie met de kortingscode op het Blad, spoor.
U kunt de, meereisretour tot twee keer bestellen met uw persoonlijke kortingscode op de adressticker op uw blad spoor4.
Hierrrrrrr te koop voor 2,50 Voorwaarden.


Sitemap