Reizen met 40 korting student


reizen met 40 korting student

gratis dagkaarten. NS International of bij de NS-kaartautomaat. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. De kaart wordt dan zo snel mogelijk naar je huisadres opgestuurd. Prijs van uw rit. Veilig betalen met ideal en creditcard. Reist u dus met iemand mee die xenos korting casa 3 mensen met korting mee mag nemen? Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur.

Samenreiskorting op e-ticket, heeft u geen OV-chipkaart of reist u met NS Flex Basis en/of NS Flex Weekend Voordeel? Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Wellicht dat er volgend jaar iets veranderd in het pakket. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken.

Nikoi kortingsbon, Idiot du village kortingscode, Praxis online kortingscode, Shoes for fashion kortingscode,

Laad dan het meereis reisproduct op, zodat u van de korting gebruik kunt maken. Zo was het een aantal jaar mogelijk om ook gebruik te maken van de mogelijkheid twee keer gratis een OV-fiets te huren. Hou er rekening mee dat je de korting niet direct kunt gebruiken. Vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of acsi korting campings zeeland hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen!

Rebound world korting, Behangwebshop kortingscode, Meesterslijpers kortingsbon,


Sitemap