Dell epp korting


dell epp korting

staat een kortingscode op de website van Dell, kan ik deze gebruiken in combinatie met de vouchercode van Dell Advantage voor studenten? Ook kan je aangeven dat je op afbetaling wenst te kopen. Je kunt gewoon nieuwe vouchers aanvragen. A: Nee, de verzending 40 reis korting ns is gratis. Klik bijvoorbeeld op 'Dell Deals' en 'Populaire Laptopdeals' voor een laptop.

Dell VIP club korting Meer informatie op dell.nl/epp Dell. Kijk deze video om te weten hoe hoe je 15 korting kan krijgen (5 EPP korting 10 waardebon korting ) op Dell XPS 14 Ultrabook. Gebruik onze Dell kortingscode in november en ontvang 100 korting. Dell biedt op zijn tijd waardebonnen aan voor 30 of 30 korting op specifieke desktops of laptops. 12 dell 12 korting op alle laptops en desktops (uitgezonderd nieuwe XPS13 9370).

Je moet ingeschreven zijn bij een hogeschool of universiteit. Heb wel vaker gemerkt bij Dell dat als je wat wil bestellen je precies het zelfde kan bestellen via verschillende manieren en dat hier behoorlijke prijsverschillen zijn! Ben je op dit moment student of ga je binnenkort studeren? hoe het werkt:. Maak een keuze uit vele extra's. Dit is om fraude te voorkomen en jou als klant te beschermen.


Sitemap