New york pizza kortingsbonnen


new york pizza kortingsbonnen

keer op dezelfde dag mag bezoeken? U ontvangt een voucher in uw mailbox die u uitprint en afgeeft bij de eerste attractie die u bezoekt. In het pop-up-scherm dat opengaat, kun je je code invoeren. Wekelijks ontvangen zij een update van de laatste kortingen en zorgen we samen voor meer korting.

new york pizza kortingsbonnen

Het systeem registreert jouw betaling en stuurt de bestelling door. Koop uw New York Citypass hier 6 Topattracties, als u de highlights van New York wilt zien, genieten van musea en de stad vanuit een ander gezichtspunt wilt beleven dan kunt u het beste. Het kan niet tijdens een contante afrekening met de bezorger.

Erics Tip: Ik raad echt iedereen aan om de New York Citypass te kopen als ze voor het eerst naar New York gaan. Gratis, whatsApp Notificatie, ik ga akkoord met de privacyverklaring, oeps! Door waterworld lloret korting een kortingscode te zoeken, kopiren en te plakken bespaar je direct in de winkelwagen van je favoriete online shop. Van mei tot en met augustus kunt u tussen.00 uur en sluitingstijd een tweede bezoekje brengen. Zoals hier boven beschreven moet u kiezen of u het Guggenheim Museum bezoekt f de Top of the Rock. De New York Citypass is echt een must-have als u voor de eerste keer naar New York gaat.


Sitemap