Kinepolis korting den bosch


kinepolis korting den bosch

Bosch een gloednieuwe bioscoop met 7 zalen en zo'n 1000 stoelen. De grootste zaal is uitgerust met Laser ultra, een exclusieve combinatie van spectaculair laserbeeld (4K projectie) en het ruimtelijke geluid van Dolby Atmos (uit maar liefst 64 speakers!). Stedelijk Museum Breda met 7 euro korting. Geldig in alle Nederlandse Kinepolis / Utopolis bioscopen.

Kinepolis Den Bosch, 's-Hertogenbosch: Beleef een geweldige avond uit met een bioscoopkaartje voor een film naar keuze bij het gloednieuwe.
Let op: stel uw navigatie in op Spiegeltuin 1, Den Bosch.
Hiermee komt u uit bij de Paleisgarage.
In deze garage krijgt u tot 50 korting op het reguliere tarief tot maximaal 4 uur.kinepolis korting den bosch

U betaalt dan overdag tot.00 uur nog maar 1,15 per uur en.00 uur nog maar.50 per uur. Aan de kassas in de bioscoop kunt u deze korting verkrijgen. Kinepolis in het Paleiskwartier van, den Bosch een gloednieuwe bioscoop met 7 zalen en zo'n 1000 stoelen. Het leukste uitje in het.

Toegang hoge veluwe korting, Lampen24 kortingscode, Zooplus korting september,

Het leukste uitje in het donker is uitstekend te bereiken met het OV en de auto, want we bieden sterk gereduceerde tarieven voor de Paleisgarage. . Verlopen 8 korting per ticket dmv code. Nog slechts 3 dagen te bestellen. In deze garage krijgt u tot 50 korting op het reguliere tarief tot maximaal 4 uur. Let op: deze korting is alleen geldig van maandag t/m vrijdagmiddag maar niet gedurende vakanties (met uitzondering van de zomervakantie). Gebruik de code: VA09M voor een filmticket voor leen online! Het nieuwe filmprogramma, dat loopt tot en met, zal online staan vanaf 20:00. Bovenstaande prijzen zijn per persoon, zijn niet geldig bij evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en altijd exclusief toeslagen.


Sitemap