Drievliet korting sbs6 2018


drievliet korting sbs6 2018

kleuterattracties in Drievliet. Drievliet heeft namelijk heel veel leuke attracties die voor iedereen geschikt zijn, zoals een prachtige zweefmolen, draaiende theekopjes en een schommelend piratenschip. De Kleutertuin is een veilige speeltuin met zachte ondergronden en heel veel leuke speeltoestellen, zoals wipjes, glijbanen, klimrekken en huisjes om je in te verstoppen. Heel lang woonden er welgestelde edelen in het witte huis in het park, tot er in 1938 een theetuin werd geopend. Je hebt de keuze uit maar liefst 4 verschillende achtbanen, zoals de wilde mijntreinachtbaan Dynamite Express Ook voor thrillseekers is er dus genoeg te doen in het sfeervolle pretpark. Samenvatting, korting op je Drievliet ticket is niet vaak te vinden en de kassaprijs van 23,50 is aan de hoge kant. Jolly Jumper paardenbaan, de favoriete attractie van paardengekke meisjes en jongens die graag cowboy willen worden!

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Drievliet korting! Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt ga je naar onze onze Drievliet pagina en bekijk je alle actuele deals. Bespaar op je entreebewijs voor Drievliet en geniet van het menu in én van de pretparkrestaurants. Een van de oudste nog bestaande attracties is de monorail. Eerst met alleen speeltoestellen, maar later kwamen er steeds meer attracties bij. Ook aan de allerjongsten is gedacht. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

De Jolly Jumper paardenbaan is een ouderwetse paardenbaan. Deze deals zijn helaas allemaal heel snel uitverkocht. Later kwam er een restaurant en in 1951 werd de speeltuin geopend. Wil je een andere dag naar Drievliet? Community Updates, sbs6 Aanbiedingen.

Viva kortingscode bol.com
Kadocus korting


Sitemap