Dal korting oost nederland


dal korting oost nederland

opmerkingen, vragen en klachten over OV-Fiets binnen. Ingangsdatum geldig t/m, oV-chipkaartnummer. U heeft een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken. Dit product is ook verkrijgbaar bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders. Het kortingstarief geldt voor busreizen waarop je op maandag t/m vrijdag (niet zijnde een feestdag) voor.30 uur of vanaf.00 uur incheckt (in het weekend en op feestdagen krijg je de hele dag korting ). Verkrijgbaar bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders. Overigens zijn er ook regios waar je helemaal niet met korting kunt reizen tijdens de daluren. In Noord-Holland wordt voor een vergelijkbaar product 90 euro gevraagd (7,50 euro per maand). Niet menselijks is zowel ons als de reiziger vreemd, wat betekent dat van beide kanten een foutje gemaakt kan worden.dal korting oost nederland

Met het, dal Korting Oost Nederland abonnement krijgt u tijdens de daluren 20 korting op reizen met de trein en de bus. 20, korting in de daluren op de trein en de bus. Zoek je een reisproduct voor op de OV-chipkaart? Een busabonnement, kortingsproduct of ritkaart?

Mango kortingscode, krijg 30 korting Home - De Welpenhoeve Coolblue, kortingscode, altijd Korting Oktober 2018

Microsoft office met korting, Snurk beddengoed korting,

Bestellen: hoe werkt het? Mensen hebben voordeel van dit product, anders zouden wij het niet aanbieden.". Aanvullende informatie, uw leeftijd op het moment van aankoop is bepalend voor uw korting. Reizigers van 4 t/m 11 jaar en babywatcher korting 2018 65 krijgen nog 34 extra leeftijdskorting op het reizen! Volwassenen (19 t/m 64 jr) 15,00? Ondanks dat dalkorting in Noord-Holland veel meer kost dan elders. Kenmerken Kortingsproduct, korting geldt bovenop de 34 leeftijdskorting voor reizigers van 4-11 jaar en 65 jaar en ouder Een jaar geldig Voor op de Persoonlijke OV-chipkaart Geldig op de bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Een optie om alleen in de daluren in heel. Je krijgt daarna een e-mail met informatie over wanneer je het abonnement bij een oplaadpunt in de buurt op de OV-chipkaart kunt zetten.


Sitemap