Treinkaartje 40 procent korting


treinkaartje 40 procent korting

voor andere gratis ruilactie vindt plaats op. Bekijk hier de nieuwste Ns aanbiedingen en kortingscodes van dit moment. Bekijk aanbiedingen, treintickets naar Antwerpen. Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Houdt er dan rekening mee dat Amsterdam Rai en Amsterdam Science Park zijn gesloten.v.m. Ook de stationswinkels en horecagelegenheden zullen dan ook geen alcoholische dranken verkopen. Verlopen, gratis koffie bij kiosk ( traject rotterdam centraal - Den haag ).

Uw medereiziger moet hiervoor Samenreiskorting op zijn of haar OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. U heeft zonder abonnement geen geldig kaartje als u met 40 procent korting reist en kan worden beboet met 35 euro plus de kosten van het kaartje. U heeft wel recht op samenreiskorting als u meereist met iemand die u dat recht kan geven. Dit is een abonnement waarmee je in de daluren met 40 procent korting kunt reizen.

Met koningsdag naar Groningen? Een treinticket bij NS International met korting boeken? Wilt u erbij zijn? Hiervoor zet de NS de Oranjedienstregeling in, waarbij otto kortingscode geen verzendkosten extra lange treinen worden ingezet van en naar de drukke Koningsdag bestemmingen. Verlopen, trein dagretour voordeeluren kaartje voor. Houdt dan rekening met overvolle treinen, lichte vertragingen en lange rijen bij de NS Kaartautomaten (of profiteer van de onderstaande aanbieding). Korting bij NS International is mogelijk in de actieperiodes, met vroegboekkorting en in de daluren. Het is mogelijk om bij NS International korting op treintickets te ontvangen. Treintickets naar Parijs 35, boek in november 2018 en reis december, januari en februari voor 35 met de trein naar Parijs. Lunch bij La Place inclusief NS dagretour voor 19 Belangrijkste voorwaarden: Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf.00 uur. Hema dagretours, nieuwsbrief, blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van treinreiziger.


Sitemap