Musical soldaat van oranje met korting


musical soldaat van oranje met korting

altijd op de hoogte! Afmelden is altijd mogelijk. Voer minimaal én artiest. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ik heb even gezocht en kan er niks over vinden. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.musical soldaat van oranje met korting

Wij hebben een ruim assortiment van 30-60 verschillende.
15 Soldaat van Oranje korting met je CJP-pas.
De CJP-pas, dé kortingskaart voor cultuurliefhebbers.
Heb jij zo'n pas en wil je de musical graag bezoeken?
Dan ontvang je maar liefst 15 korting.

De korting diesel horloges musical vertelt het indrukwekkende verhaal over een Nederlandse verzetsheld tijdens de tweede wereldoorlog. Voer je e-mailadres in: Ik abonneer me op het Ticketalarm van deze artiest/organisatie en stem in met het gebruik van mijn e-mail adres daarvoor door Eventim. Kijk even op, daar staat veel informatie op en er zijn genoeg. Tickets reserveren (0,60 p/m cTS Eventim Nederland.V. Soldaat van Oranje is beslist een must-see voor elke Nederlander! De musical draait inmiddels vijf jaar en is nog steeds elke avond steevast uitverkocht. KvK Amsterdam BTW nummer NL8188.02.595.B., 2130 KB, Hoofddorp. Een prachtig decor, een draaiende zaal, geniale effecten en uitmuntend acteerwerk maken Soldaat van Oranje tot een gigantisch succes! Kijk even op, daar staat veel informatie op en er zijn genoeg telefoonnummers en mailadressen te vinden. Zoek artiest of evenement, je hebt de limiet aan artiesten bereikt.

De korting is geldig op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond en voor de 1e. See more of Soldaat van Oranje - De Musical on Facebook. Het was een geweldige ervaring. Door middel van een draaiend toneel en echte foto's en video's werd.het verhaal dat verteld werd heel werkelijk.


Sitemap