Reizen met korting bus


reizen met korting bus

via (gebruikelijke belkosten). Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV-chipkaart staat? Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Deze reizigers betalen met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00). Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen.

40 korting in de daluren met de bus in Brabant.
OV Voordeel is een abonnement waarmee reizigers met 20 korting reizen in bus, tram en metro in heel Nederland.
Er zijn dan verschillende abonnementen of kaarten om voordelig te reizen met de bus, tram en metro: Altijd met korting reizen (Altijd, korting ).

Reizen met korting bus
reizen met korting bus

Kopen bij het loket van je vervoerder. Je kunt het op verschillende manieren kopen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders (nieuw venster) en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Menu, begeleide vakanties voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niks te doen. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Ga naar de content, het abonnement Dal Voordeel Limburg 65 is exclusief ontwikkeld voor iedereen van 65 jaar of ouder met een persoonlijke OV-chipkaart. Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders (nieuw venster) en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. Lees meer over Kompas Reizen. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Terug naar overzicht, wijzig je regio. Meer informatie vind je hieronder.

Xenos korting casa, Booking kortingscode,


Sitemap