Roermond outlet 10 korting


roermond outlet 10 korting

zo'n 17 gedaald naar het landelijk gemiddelde van. Bezoekersinformatie, designer Outlet Roermond, stadsweide 2 6041TD Roermond, tel: info at designer-outlet-roermond dot com. In het centrum bevinden zich de winkels, waar u 7 dagen in de week naar hartelust kunt winkelen. . Winkelen in ruim 120 winkels met meer dan 200 topmerken tegen absoluut de laagste prijzen? U begrijpt, te veel om op te noemen. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. De binnenstad herbergt een schat aan historische bouwwerken zoals kerken en oude handelshuizen.

Roermond outlet 10 korting
roermond outlet 10 korting

U bent VAN harte welkom. De meeste winkels in Roermond zijn iedere zondag open. De Markt is dan afgesloten voor verkeer. Zowel vanuit het noorden (Venlo, Nijmegen) als uit het zuiden (Sittard, Maastricht) is het Retail Park eenvoudig en snel bereikbaar. Tassen, schoenen, sieraden en andere accessoires zijn er in diverse merken te vinden, evenals lingerie en badmode. Samen met de vele gezellige terrasjes en pittoreske restaurants bepalen zij het gezellige karakter van de Roermondse binnenstad. Electroworld Tummers, Blokker, Xenos en Toys XL maken het winkelaanbod compleet.

Zeer positief voor Roermond. Het Retail Park Roermond is een centrum voor grootschalige detailhandel en horeca en heeft een totale oppervlakte van.000 m BVO. Sinds de komst in 2001 biedt dit winkelparadijs dagelijks 30 tot 70 korting op producten van topdesigners. Tevens is er servies- en glasgoed verkrijgbaar en diverse huishoudelijke apparatuur. Door de nieuwe A73 en N280-oost is het Retail Park perfect ontsloten. Ondanks detailhandelsrecessies is de binnenstad nog steeds aantrekkelijk voor consumenten en ondernemers. Meer informatie over de markten vindt u ook.


Sitemap