Kortingsbon groenrijk


kortingsbon groenrijk

de servicebalie of bij de kassa. Er wordt een onderscheidt gemaakt in de volgende productgroepen: Kamerplanten, tuinplanten, binnen- en buitenpotten, tuin terras artikelen, tuinmeubelen. Van de drukke doener tot de luie genieter: voor iedereen heeft Intratuin de producten in huis om optimaal plezier te hebben van je tuin. Informeer voor aankoop even naar de mogelijkheden. Zo heeft Intratuin jaarlijks diverse thematische koopavonden. Hiervoor kun je contact opnemen met de vestiging in je buurt. Bloemen en planten kunnen binnen 7 dagen met kassabon worden geruild of teruggebracht. Intratuin geeft regelmatig online, in de winkel of elders kortings- of waardebonnen weg.

kortingsbon groenrijk

Reviews lezen of de pabo catalogus aanvragen? Korting tot 250,- op een wasmachine. Het is weer tijd voor het leukste shopevenement. Een week lang kun je nu bij tuincentrum groenrijk terecht kortingsbonnen inleveren bij aankoop van een artikel naar keuze.

Verzin een eigen wachtwoord. Melding verbergen, meer info. Nu het voorjaar om de hoek komt kijken kunnen we ons weer verheugen op heerlijk lenteweer en bloemen en planten die beginnen uit te komen. Alle Prijskrakers worden aangeduid met een label zoals links is te zien. Voorwaarden: Deze actie is geldig van 2 t/m bij alle GroenRijk vestigingen. Intratuin en Sociale media, je kunt in contact komen met Intratuin via de volgende sociale-mediakanalen: Via de nieuwsbrief en de folders kun je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen bij Intratuin. Het geeft een aardig beeld van wat de winkel jou te bieden heeft. Bloemen en planten voor binnen en voor buiten. Korting Wildlands Adventure Zoo Emmen, ben je van plan. De buitenplanten kennen bij Intratuin in ieder geval een zogenaamde groengarantie.


Sitemap