Toverland tickets korting


toverland tickets korting

de avonden nog net even iets te spannend? Dit pretpark biedt meerdere eetgelegenheden. Magische winterweken 22 december 2018 t/m Tijdens de Magische Winterweken is Land van Toos, Wunderwald en Ithaka geopend. Duikel van boven naar beneden in Vliegend Tapijt, ga op volle snelheid van de vele glijbanen die Land van Toos rijk is of test de nieuwe uitvinding van Maximus Müller: een elektronische bobsleebaan waarbij je zelf kunt bepalen hoe hard je gaat. Waar kan ik glutenvrij eten in het park?

De aankoop van een abonnement is mogelijk tot een half uur voor sluiting van het park. Korting bij Toverland Profiteer van acties op Toverland Tickets Beleef de magische momenten van Toverland in Sevenum, een plaats bovenin in Limburg. Ga op avontuur in onze magische werelden en beleef een onvergetelijke dag in Toverland! Je kunt online tickets met korting kopen in de webshop. Deze kun je zelf uitprinten of wij scannen de tickets vanaf jouw smartphone.

13,50 Bestel tickets Body Worlds Amsterdam, Nederland body worlds: The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen geluk op hellendoorn korting jumbo onze gezondheid. 18,00 12,50 Bestel tickets Europa-Park Rust, Duitsland In Europa-Park kunnen bezoekers in 15 Europese themagebieden genieten van meer dan honderd attracties en shows. Let op: De tickets zijn niet geldig voor een bezoek aan Attractiepark Toverland in de kerstvakantie (van 22 december t/m 6 januari). In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Wij hebben altijd glutenvrije producten op voorraad. Daarnaast profiteren abonnementhouders van diverse abonnementsvoordelen. Enkele attracties zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelgangers. De collectie bestaat uit meer dan.000 kunststukken. Ontdek de verrassende onderwaterwereld in Sea Life met ruim 45 aquaria met bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft. Waar en wanneer kan ik een abonnement aanschaffen? Onze medewerkers helpen je graag bij het in- en uitstappen van attracties.

Kortingscode drks
Winter efteling korting hema
Kortingscode zusss


Sitemap