50 plus korting openbaar vervoer


50 plus korting openbaar vervoer

inschrijfkosten. RET: Gratis OV voor 65 in Barendracht, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Je hebt bovendien altijd inzicht in je reiskosten via Mijn. Je mag gebruik maken van deze vrije keuzedagen op maandag tot en met vrijdag na negen uur, in het weekend en op feestdagen. Ben je trouwens nog op zoek naar een leuk afscheidscadeau als je collega met pensioen gaat? . In verschillende steden is er namelijk een zogenaamde 50plus bios bij de Pathé bioscopen. Zo meldt Wim van Overveld, voor 50plus burgerlid van provinciale staten van Noord-Brabant. Als je toch wil besparen op je museumbezoek als 65-plusser, dan kun je dit doen door vooraf online kaartjes te kopen via de site van het museum dat je gaat bezoeken.

New york pizza kortingsbonnen
Huishoudbeurs korting blokker

GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam. De kaart koop je per maand of per jaar. In de komende behandeling van de voorjaarsnotazal 50plus met een motie komen om afschaffing tegen te gaan. Extra kortingen bij OV-bedrijven, er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. In de provincie Utrecht blijven de leeftijdskortingen voor jongeren en ouderen op 34 gehandhaafd, weet Mieke Hoek, 50plus-statenlid in die provincie. Daarmee reis je met 40 korting in het weekend. Dit is het overleg van alle provincies samen. Naar het museum met korting, op de entreebewijzen van veel musea lijk je geen korting te krijgen als 65-plusser. De Efteling kent een vergelijkbare korting, die al geldt voor 60-plussers.

Als je wilt pas je de korting elke maand aan, zo heb je altijd de juiste korting, nog meer voordelen, je checkt zorgeloos in en uit. Voordelig naar de bioscoop, al vanaf je vijftigste kun je een stuk goedkoper naar de bioscoop. Informeer bij je vervoerder naar reisproducten met groepskorting.

Prijsvrij.nl kortingscode, Domino's korting couponcode,


Sitemap