Leenbakker 15 procent korting op alles


leenbakker 15 procent korting op alles

(totale) prijs onder de waarde van monkey town voorthuizen aanbieding de kortingscode ligt, dan komt de restwaarde van de kortingscode te vervallen. De korting geldt allén op artikelen die op 3 en 4 november bestelbaar zijn op en op artikelen die op deze dagen beschikbaar en/of bestelbaar zijn in alle geopende filialen in Nederland (outlets uitgesloten). Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde looptijd geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt. Kortingscodes zijn niet geldig op eventuele bezorg- en servicekosten.

De acties zijn geldig in de webshop van Leen Bakker Nederland en in de geopende filialen in Nederland (outlets uitgesloten). Wijzigingen in de voorwaarden of actie zijn voorbehouden door Leen Bakker Nederland. De trekking en aanwijzing van de winnaars vindt op onpartijdige wijze plaats. Voorwaarden gebruik kortingscodes Deze voorwaarden zijn van toepassing op zowel digitale als gedrukte kortingscodes.

leenbakker 15 procent korting op alles

Afhalen in een filiaal en het laten thuisbezorgen van een bestelling is alleen mogelijk in Nederland. De gegevens die de Organisator door de Actie verkrijgt, worden opgenomen korting legoworld intertoys in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. Direct meenemen, geen thuisbezorging. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties. De bezorgactie geldt alleen alleen op artikelen die in de betreffende periode bestelbaar en/of beschikbaar zijn in de winkel.

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Instagram winactie Verander je huis verder te noemen: "de Actie van leen Bakker (verder te noemen: "de Organisator" of Leen Bakker gevestigd en kantoorhoudende aan de Karperweg 3, 4941 SH te Raamsdonksveer, Nederland. De Organisator is gerechtigd en zonder voorafgaande kennisgeving de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de Actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. Voorwaarden bij gordijn gratis gemaakt acties Gordijnstoffen gratis gemaakt: Alleen geldig bij gratis gemaakt acties.

Duinrell tikibad met korting
Just eat kortingscode fokker
40 korting ns international


Sitemap