Ov chipkaart korting 40


ov chipkaart korting 40

U laadt dan bij de kaartautomaat voorafgaand aan uw reis het product Samenreiskorting op uw kaart en voldoende saldo en checkt gewoon in en uit. Direct bestellen, wanneer reist u precies met korting? De looptijd van uw abonnement is 1 jaar. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Voor maar 24,50 extra. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. OV - chipkaart reist. Zo reist u automatisch met 40 korting. Dan reist u gewoon met 40 korting.

Korting apenheul optimel
Korting mascara ici paris
Zara kortingscode invullen

Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke, oV - chipkaart (kost normaal 7,50). Goed om te weten U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV - chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend.

Als wordt ingecheckt op een tijdstip waarop zij met korting reist, dan wordt bij het uitchecken automatisch de prijs met korting berekend. Als het een persoonlijke chipkaart is, kunt u er binnen een half uur een dalvoordeelabonnement opzetten en meteen met 40 procent korting reizen. Heeft u een anonieme chipkaart dan kan dit niet.


Sitemap