Ing korting spoorwegmuseum


ing korting spoorwegmuseum

12,50.p. 20 korting Spoorwegmuseum met Nationale Postcode Loterij. Voor ieder wat wils dus: een perfect dagje weg voor het hele gezin. Het museum heeft zelfs een soort achtbaan, genaamd Stalen Monsters. En dankzij en wordt het nog leuker. Of stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie. Zo heb je een korting van 28 te pakken! Spoorwegmuseum met korting bezoeken.

Kinderen tot en met 11 jaar kunnen zeer voordelig reizen met een Railrunner à 2,50 of met Kids Vrij. Albert Heijn korting Spoorwegmuseum, bij supermarkt Albert Heijn kun je met enige regelmaat meedoen aan supermartkacties waarmee je korting kunt sparen voor een dagje weg, waaronder kortingskaarten voor het Spoorwegmuseum. Toon meer resultaten Best beoordeelde uitjes Onze selectie. Museumkaarthouders betalen slechts 2,95 euro per persoon.

20 procent korting manfield, Kortingscode prenatal geboortekaartjes,

(c spoorwegmuseum, het enige museum in Nederland met een achtbaan. Hierin zit een kortingsbon voor 20 korting op het Spoorwegmuseum voor maximaal 4 personen. Wat het bezoeken van het museum zo leuk maakt (ook voor de kids! Wat is er nu leuker dan met de trein naar het Spoorwegmuseum te gaan! Meer weten over de tentoonstellingen en collectie van dit museum? Let wel: er zijn geen treinkaarten te koop bij het museum.


Sitemap