Smartphonehoesjes kortingscode 2018


smartphonehoesjes kortingscode 2018

informatie betreffende uw betaling mee te zenden: - Wanneer hebt u het aankoopbedrag overgeschreven? Wanneer het product goedkoper is, wordt het verschil bij ontvangst van uw retourzending teruggestort op de rekening waar u mee heeft betaald. Bij kunt u eenvoudig in enkele stappen uw bestelling plaatsen:. U kunt een kopie aanvragen door een mail te sturen door hier te klikken, of te bellen naar 31 (0) (lokaal tarief). In geval van een defect willen wij u vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar, met enkele fotos van de schade en onder vermelding van uw ordernummer. Wil je de heetste deals in je mailbox?

Bestelling annuleren, hoe kan ik mijn bestelling annuleren? U kunt uw klacht mailen naar. The Feedback Company is een onafhankelijke partij die deze beoordelingen registreert. Bestellingen worden om verschillende redenen handmatig of automatisch geannuleerd in ons systeem.

Na e-mailcontact met de klantenservice werd de box kosteloos vervangen door een nieuw exemplaar, super!". U kunt uw bestelling uiteraard binnen 30 dagen retourneren. Elke betaalmethode heeft een bepaalde verwerkingstijd. U komt nu bij de voortgang van uw bestelling. We rekenen bij daarom ook geen kosten voor het repareren of vervangen van een defect product. Wanneer u een betalingsherinnering hebt gekregen, dan hebben wij voor (een deel van) de betreffende bestelling nog geen betaling van u ontvangen. Zodra wij deze informatie van u hebben ontvangen, kunnen wij uw betaling zo spoedig mogelijk controleren en afronden. Onze klanten krijgen na iedere bestelling een uitnodiging om onze dienstverlening te beoordelen. Of bel, een bestelling plaatsen. Naar boven Kosten Uiteraard heeft u geen invloed op een defect. Dit betekent dat u gratis gebruik kunt maken van de onafhankelijke geschillenbemiddeling van Webshop Keurmerk als u niet binnen een redelijke termijn een reactie ontvangt, of wanneer de klacht niet leidt tot een voor u aanvaardbare oplossing. Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd, of intensief gebruik.

MediaMarkt kortingscode : 100 50 kortingsmartphonehoesjes kortingscode 2018


Sitemap