Korting camping de leistert


korting camping de leistert

Onze vouwwagen paste met gemak op de ruime kampeerplaats. « Vorige pagina Volgende pagina » Algemene gegevens Openingsperiode t/m Oppervlakte 90 ha Aantal toerplaatsen 750 (90 - 130m2) Aantal vaste jaarplaatsen 300 Camping geschikt voor mindervaliden Ja * Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Korting campings 2019: Tip! Recreatiepark De Leistert in Roggel in Midden-Limburg heeft prachtige en ruime plaatsen, zowel in de schaduw als in de zon. Je kunt er ook alleen een staanplaats boeken. Het Plaza met supermarkt, restaurant en de overdekte faciliteiten ligt centraal bij de ingang. Leuk zwembad, leuke indoorspeelplek, ideaal met slecht weer. We gaan buiten de vakantie want in de vakantie wordt het mannetje aan mannetje zolang het te koud is voor buiten. Er is een winkel met leuke souvenirs, een restaurant, snackbar en een sportcafé. Will van Melis, op deze camping in maart 2016 7,8, reisgezelschap: Senioren, voor een kort verblijf daar 2 dagen gestaan.

Langs de kampeervelden staan hoge bomen en struiken, wat zorgt voor privacy en een groene omgeving. Er is horeca, fietsverhuur, wifi, een supermarkt, bowlingcentrum, visvijver en een aantal sportvelden. De receptie helpt u graag!

Op het bungalowpark kun je logeren in een luxe bungalow met privésauna en whirlpool. Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. Camping de Leistert is een bungalowpark en camping. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Aantal:2 Hondenuitlaatplaats Sanitair Douches: warm water Wastafels: dell korting alienware warm water Zittoiletten Seniorentoilet Familiesanitair Kindersanitair Babyroom Toiletpapier aanwezig Stortbak voor chemische toiletten Verwarmd sanitair Privé-sanitair Wateraansluiting op/bij de plaats (max.

Korting camping de leistert
korting camping de leistert


Sitemap