Aaa korting amerika anwb


aaa korting amerika anwb

die een reactie op mijn vraag gegeven heeft hartelijk bedanken. Anwb -leden kunnen (gratis) een zogenaamde "Show your card save" discount card ophalen bij een. Dit programma heet daar het Show your Card Save programma. De, aAA is de Amerikaanse versie van de, aNWB. 2006 om 16:29 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 Hoi nog even dit, kan geen directe link vinden anwb / CAA -Canada denk wel dat u met AAA card,weer een entree hebt naar Caa. De overeenkomst houdt in dat leden van de, aNWB gebruik kunnen maken van de diensten van de, aAA.

De overeenkomst houdt in dat leden van de anwb gebruik kunnen maken van de diensten van de AAA. Dat is goed voor 2 gallon melk halen, 1 betalen (echt waar). Maar verbaas je niet over de verschillen tussen arm en rijk. Waar je in de USA op de Interstate snelweg een nieuwe Staat binnenkomt, tref je meestal kortingscode plus magazine pal langs de snelweg een. AAA affiliate with full reciprocity'. 2007 om 18:14 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 Beste Cloud, wij zijn in juni-juli 2006 5 weken in West Amerika en Canada(.C en Alberta) geweest en het is ons prima bevallen. 2006 om 15:21 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 Vaak kun je korting krijgen met je anwb -pas bij hotels/motels of attractieparken, ook al staat dat nergens aangegeven. Ik kan je de Steets wel van harte aanbevelen. Rapporteer Login om een reactie te plaatsen op het antwoord ve door verwijderd - 18 feb. Bovendien heeft de anwb een samenwerking met zustermaatschappij AAA (Touring club Amerika).

Bekijk alle voordelen van Show your Card. Ledenvoordeel in de Verenigde Staten. In de Verenigde Staten wordt het Show your Card-programma beheerd door de zusterclub. AAA (American Automobile Assocation).


Sitemap