Dierentuin korting emmen


dierentuin korting emmen

voor bizons en elanden. Hierbij zie je de jungle van bovenaf. De Serenga Safari is zeker een van de hoogtepunten van een bezoek aan de leuke wildlands Adventure Zoo in Emmen. Een vrouwtje weegt ongeveer 1500 kilo, een mannetje is nog 1000 kilo zwaarder. En ibis kortingsbon ook veel meer ruimte voor de dieren. Al deze dieren zijn fantastische zwemmers. Op dit moment kun je al groene zeeschildpadden bewonderen in Animazia, hier vind je vleermuisvissen, koraalvlinders en keizersvissen.

Wildlands in Emmen - Korting Dierentuin Kaartjes Dierentuinen korting: pak nu korting op dierentuin tickets! Dierenpark Emmen Korting - Dierentuin Korting Dierenpark Emmen korting - Korting dierentuin 2018 Korting Dierenpark Emmen Bespaar met een kortingscode!

Dit kan ook in Wildlands. Jungola, Serenga en Nortica. Soms zie je ze een sprintje trekken over de savanne en dat gaat behoorlijk hard! De enorme dieren doen het overdag graag rustig aan. Dierenpark Emmen is elke dag geopend van.00 tot.00 uur, in de zomermaanden tot.00 uur. Geniet met de kinderen van de attracties in het park, leer over het gedrag van de dieren en geniet van de speelplaatsen in het park. Veel dierentuinen bieden tevens een speelplaats of een indoor speelruimte, waar de kinderen heerlijk kunnen uitrazen terwijl jij even uitrust met een drankje. De vlindertuin was in de oude dierentuin ook altijd al een succes.


Sitemap