Jbc kortingsbon aanvragen


jbc kortingsbon aanvragen

kaart en blijf je je gespaarde punten behouden. Met de JBC-klantenkaart is dit niet langer wake up light aanbieding een probleem, want het merk maakt verstellingen tegen lage prijzen en zorgt ervoor dat je er tiptop uitziet. Met andere woorden, bij JBC kun je steeds genieten van promoties en andere voordelen! Heb ik een JBC-klantenkaart nodig om te bestellen? Bij elke aanbieding staat beschreven hoe je van het voordeel kan genieten.

Ontvang, per 100 punten die je spaart, krijg je zomaar een korting van. Nee hoor, je hebt geen JBC-klantenkaart nodig om te bestellen. Je JBC-klantenkaart is geldig in elke JBC-winkel en in de E-shop. JBC is immers de eerste Belgische keten die de Cradle to Cradle-collectie gelanceerd heeft, een lijn waarbij alle gebruikte materialen zonder kwaliteitsverlies hergebruikt worden voor een ander product, en waarbij ook alle reststoffen gerecycleerd kunnen worden. Bedankt voor je inschrijving! Deze punten kun je dus verzamelen en omzetten in een waardebon.

Als je je wilt laten verwijderen uit het getrouwheidssysteem van JBC, mail je naar met als onderwerp schrappen uit het JBC-getrouwheidssysteem. Vul je e-mailadres in en je krijgt automatisch een nieuw wachtwoord in je mailbox.

New york pizza kortingsbonnen, Washin7 kortingsbon, Inkoopglas kortingsbon,


Sitemap