Spapuur kortingsbon


spapuur kortingsbon

kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. Ga je graag naar de sauna, maar vind je een dagje sauna ook altijd zo duur? Bij de receptie betaal je altijd het standaard tarief en kan je geen gebruik maken van actietarieven.

Het is niet mogelijk om een regulier dagentree te boeken om een kortingsbon, e-ticket of voucher te verzilveren. Bestel je sauna tickets met korting via Kortingsbon. Kortingsbon geeft een overzicht van alle online kortingsacties, zodat je nooit meer teveel betaalt voor een dagje sauna. Etos wellness korting Relaxen is zeer belangrijk en dat vindt Etos ook!

5 Sterne von mir. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Op Kortingsbon vind je uitgebreide informatie en filmpjes over een groot aantal saunacomplexen in Nederland en Belgie. Personeel in het restaurant doet super hun best om het alle gasten naar de zin te maken en moet je een keer wat langer wachten maak je niet druk, het is een dagje welnes toch? Deze mensen stralen echt het plezier uit waardoor de opgietingen nog fijner zijn. Bij vermoeden van misbruik goonintendo3ds kortingscode of frauduleus handelen is Praxis gerechtigd kortingsbonnen niet te accepteren.


Sitemap