Comics station korting lerarenkaart


comics station korting lerarenkaart

het prachtige treinstation van Antwerpen. Weer of geen weer, vaak ben je gewend dat een pretpark outdoor is, maar zelfs met slecht weer is Comics Station Antwerp een geschikte locatie. Let op: de tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de anwb-winkel. Adres: Comics Station Antwerp, Kievitplein, 2018 Antwerpen. Voor vedettes is er de thema zone over Urbanus en zijn jeugdige jaren. Praktische info: Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis binnen. Smurfensnack, een stripachtige snackbar en het speciale Comics Café. Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Het pretpark Comic Station in Antwerpen is een indoor pretpark dat zich focust op bekende striphelden! Kiekeboes, de Vlaamse krantenstrip gaat over de belevenissen van het stripgezin Marcel, Charlotte, Fanny en Kanstantinopel.

Vul bij 'Ticket 3 jaar' het aantal gewenste tickets. Roosendaal (0 beoordelingen) De 'vrije' val ervaring beleven zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen? Wat dacht je van een dagje in een indoor pretpark? Roosendaal (0 beoordelingen) Ben je nog niet moe van al dat voetballen? Gelukkig haalt de rest van het pretpark al het kind naar boven bij menig volwassene. Verdeeld over zes themagebieden staan coole attracties en super leuke activiteiten op je te wachten. Koop dus snel je tickets aan een klein prijsje en laat de stripverhalen tot leven komen!

Tuinbeurs nuenen kortingsbon
We korting student
Kortingsbon zakdoekwinkel

Wat houdt de Shedealsaanbieding in? Je ontvangt een korting acties rituals e-mail met je toegangsticket(s) voor Comics Station Antwerp. In de shop vind je een tal aan knuffels en gadgets van stripfiguren. Liefhebbers van Belgische strips zullen hier veel bekende gezichten zien. Lucky Luke is sinds 1946 een succesvol figuur in heel Europa en schiet altijd sneller dan zijn schaduw.comics station korting lerarenkaart

Geniet van meer dan drieduizend voordelen en honderden gratis acties per jaar.
Enkel met jouw persoonlijke.
Comics Station, antwerp is niet alleen te bereiken met de trein, maar ook heel goed met de auto.
Deze kun je kwijt in de parkeergarage direct onder het station.
Beleef unieke avonturen samen met je favoriete striphelden.


Sitemap