Korting sauna veenendaal


korting sauna veenendaal

van een compleet verzorgd wellness weekend samen met je moeder, geliefde of vriendinnen: Word wakker in een chique hotel en maak vanaf.30 uur tot aan sluitingstijd onbeperkt gebruik van al onze wellness- en saunafaciliteiten en ook van. Buitenzwembad, rustruimte, restaurant, zonnebank, adres: Er zijn nog geen beoordelingen voor. Verwen je vriend of vriendin bijvoorbeeld op zijn of haar verjaardag met een speciaal voor jou arrangement. Ook zijn er altijd wel leuke acties en aanbiedingen die u gewoon niet kunt laten liggen. In de thermen van Sauna Oase nabij, veenendaal wordt het werkelijkheid!

Vergeet de drukte van het dagelijks leven en bezoek ons wellness centrum. Geniet na je saunabezoek van een ontspannende behandeling in ons beautycentrum. Bent u enthousiast geworden? In onze thermen kunt u even alle stress van u af laten glijden.

2cheap kortingsvoucher, Superdry nl kortingscode, Ns international korting, Ciske de rat met korting,

Sauna aanbiedingen en arrangementen, naast wellness acties bieden we ook diverse sauna arrangementen aan die je in staat stellen om bijvoorbeeld met je geliefde of moeder van een heerlijk dagje wellness te genieten. Naast de diverse baden, kunt u ook gebruik maken van verschillende saunacabines, horecagelegenheden en rustruimtes. Neem gerust contact met ons. Daarnaast profiteer je bij al deze wellness arrangementen van een uitgebreid ontbijtbuffet. Zo speelt er in bepaalde ruimtes muziek die zorgt voor een rustgevende sfeer. Neem bovendien gratis deel aan het belevenisprogramma met opgietrituelen en floatation sessies. Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij de Wellnessboot in Mill. Ontspannen in een oase van rust? Ga bijvoorbeeld voordelig met een stel vriendinnen, een familielid of geliefde naar de sauna.

Sauna, beauty Wellness de Heuvelrug, veenendaal Sauna de Heuvelrug, korting Sauna aanbiedingen 2018 Sauna, veenendaal ยป Kortingen, Reviews Informatie Sauna, de heuvelrug, korting en Aanbiedingen 2018 - acties


Sitemap