Hellendoorn korting jumbo


hellendoorn korting jumbo

kan t/m Dus keer alle boodschappentassen, portemonnees en jaszakken nog eens binnenstebuiten, op zoek naar je laatste munten en verzilver ze voor de hoogste korting op de leukste Dagjes Uit. Als je 250 punten (dus 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit inwisselen tegen korting op een kaartje voor Avonturenpark Hellendoorn. Schrijf je dan vlug in! Met de Jumbo Dagjes Uit app kan je direct je kortingsmunten verzilveren. Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows op jou. Op zoek naar Hellendoorn korting? Na enige tijd is het enige wat ze kunnen doen mij de goede kaarten toesturen mits ik hun mijn verkeerde kaarten stuur. Hoe werkt het, tussen en ontvangt je voor elke 10,- boodschappen een kortingsmunt ter waarde van 2,50.

Nu kan ik pas over een paar dagen gebruiken en betaal ik morgen dus de volle prijs. Deze kortingsmunten kan je gebruiken voor korting op een dagje uit bijvoorbeeld naar een musea, wellness, dierentuin of een attractiepark.

hellendoorn korting jumbo

Maar de datum is wel afhankelijk van het weer! Met 5 actiezegels heb je een volle spaarkaart. Jumbo heeft een nieuwe applicatie uitgebracht om je kortingsmunten voor een dagje uit te verzilveren. Neem wel je legitimatie mee! Op de website van Jumbo kan je vervolgens tickets hubo kortingsbon 15 bestellen voor je favoriete uitje. Voer de kortingscode(s) in (max. Betaal nooit meer teveel voor een dagje Avonturenpark Hellendoorn en boek je tickets via. Kinderen tot en met 2 jaar oud: gratis. Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op verjaardag Kinderfeestje Avonturenpark Hellendoorn Een leuk idee voor een kinderfeestje is een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn.

Emaillegigant kortingsbon, Sauna anholts korting,


Sitemap