Met korting mee reizen ns


met korting mee reizen ns

Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Dit moet minstens 14 dagen in de toekomst zijn. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Belgi met de trein en knijp er even tussenuit! Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden, samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Bent u op zoek naar een veelzijdig aanbod aan voordelige dagen uit? Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Korting 40 reis korting ns bij NS International is mogelijk in de actieperiodes, met vroegboekkorting en in de daluren.

Wanneer reist u met korting? Alle Trein Kortingsacties in November 2018 Samenreiskorting met een, nS -abonnement

Alle kortingsacties en kortingscodes
Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen
Alle Goedkope Treinkaartjes November 2018: AH, Kruidvat, Actievandedag, hema
Dal Voordeel: jaar treinen met 40 korting buiten de spits voor
Reizen met kinderen, reist uw kind met iemand anders mee?

Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Ook reis je niet met korting afmelden mijn korting.nl bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. Daarnaast is er een kans dat u op een leuke webshop strand! Vroegboekkorting bij NS International Voor het boeken van treintickets geldt vroegboeken voordelig reizen. Momenteel boekt u in de maanden augustus, september en oktober treinkaartjes met korting bij NS International. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Belgi. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden.

Altijd Voordeel: 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren. Kids Vrij: kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee. Reis met korting in de trein met én van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

Domino's korting couponcode, Zusss met korting, Vichy idealia korting, Prijsvrij.nl kortingscode,


Sitemap