Museumjaarkaart korting dierentuin


museumjaarkaart korting dierentuin

maar nogmaals de vraag. Nu 20 korting, de beste pechhulp, altijd dichtbij, we doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Museumjaarkaart voor jongeren t/m 18 jaar kost 22, 50 en énmalig 4, 95 handling- en administratiekosten. Je moet dan zelf je kaartje printen, maar krijgt in ruil daarvoor wel een korting en hoeft niet in de rij te staan bij de kassa. Eerste jaar korting op de jaarbijdrage. Per kaart wordt eenmalig 4,95 euro inschrijfkosten in rekening gebracht. Echter moet u dan meer musea bezoeken om het geld eruit te krijgen. Niet alleen voor 65-plussers, want soms kan je al eerder van die gunstige regelingen gebruik maken.

Dierentuinen korting: pak nu korting op dierentuin tickets! Museumjaarkaart: besparen op uitstapjes met uw kinderen Enkele 65-plus voordeeltjes op een rij - Leef je pensioen Met korting naar Ouwehands Dierenpark

Liefleukeneigen kortingscode, Feestinjebeest korting,

Dierenpark Amersfoort heeft daarnaast een speciaal abonnement voor 65-plussers die zo nu en dan met een kleinkind, oppaskind of buurtkind naar de dierentuin willen. Nu al weer 50! In verschillende steden is er namelijk een zogenaamde 50plus bios bij de Pathé bioscopen. Elly Wijnen, 11:43 #1 Uw informatie over de prijzen van de museumjaarkaart en de leeftijdsgrens van de kaart voor jongeren is niet meer actueel. Een museumjaarkaart kost 49,95 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen t/m 18 jaar. Reactie infoteur, dat is inderdaad canvas kortingscode vreemd. Hunsche, 09:45 #8, mijn man en ik hebben 2 kinderen.

museumjaarkaart korting dierentuin


Sitemap