40 korting studenten ov na studie


40 korting studenten ov na studie

informatie over de ov-kaart voor studenten worden in de loop van de tijd aangevuld met nieuwe vragen die bij ons binnenkomen. Hierdoor hebben zij besloten dat HBO-studenten een studenten OV mogen aanvragen om vervolgens gratis met het openbaar vervoer te kunnen reizen van en naar hun hogeschool. Tot die tijd ontvangen je ouders nog kinderbijslag voor jou. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Zo werkt het, bestel met een speciale actiecode na het stopzetten van je Studentenreisproduct. Vanaf twee dagen (maar wel binnen drie maanden) na het opzeggen van je OV-studentenkaart kun je een gratis Dal Voordeel abonnement of 50,- korting op een ander NS-abonnement naar keuze aanvragen. Aanvullende beurs en lening) stopzet.

Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Na je afstuderen kun je niet langer gebruik maken van je studenten OV -reisproduct. Voor de afgestudeerden heeft de NS wel een gratis kortingskaart klaarliggen. Als student heb je met je OV -jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting.

Aanbod afgestudeerden, studenten40 korting studenten ov na studie

Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets. Bij een tweejarige master, heb je 5 euro samen korting t mobile in totaal vijf jaar recht op basisbeurs en zes jaar OV en bij een driejarige master heb je zes jaar recht op basisbeurs en zeven jaar. Tijdens de zomerperiode zit dat weer anders. Vragen over de OV-kaart, hoe stop ik mijn studenten-OV? Dit betekent dat de ov-schuld niet bij de gewone studieschuld wordt opgeteld. In het hoger onderwijs is er geen minimumleeftijd voor het ontvangen van studiefinanciering. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Je kunt deze persoonlijke OV-chipkaart koppelen aan een studentenreisproduct. Dan werd het bijna onbetaalbaar! Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! De NS stuurt je een kaart op en bij het aanvragen kun je aangeven wanneer je deze wilt laten ingaan. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeau voor.

Je kunt ook kiezen voor 50 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Daarna vervalt het recht op kinderbijslag. Doe dit  uiterlijk op de 5e werkdag van de maand dat je hier geen recht meer op hebt. Koppel OV-chipkaart aan studentenreisproduct, koppel je studentenreisproduct abonnement aan je persoonlijke OV-chipkaart. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom.


Sitemap