Kaartje ns met 40 korting


kaartje ns met 40 korting

de studentenkaart verplicht bij u te dragen in combinatie met uw ticket om deze korting te verifiren. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Treintickets naar Keulen. Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Ga dan naar. Boek nu en reis december, januari en februari 2019 voor 20 met de trein naar Antwerpen. Bekijk ook: Kortingsacties van Nederland. Zo geeft u bij de bestelling aan of u met 40 of 100 korting mag reizen binnen Nederland en wordt het totaal bedrag gereduceerd. Dit kan bij de automaat.

Kan ik nog steeds een kaartje met 40 korting kopen of is dat helemaal verlopen? Begin uw weekendje weg of dagje shoppen ontspannen en reis per trein naar Belgi. Kortingskaart bij NS International Heeft u een kortingskaart, abonnement of Samenreiskorting bij de NS?

Auto kopen korting
Ah korting restaurants

Hoe werkt dit nu? Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Bij de NS-kaartautomaat laadt u het Retour op uw OV-chipkaart. Daarbij hebben wij een aantal boekingstips, waarmee u flink kunt besparen. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Belgi. Wijzig bij playstation plus korting 2018 uw boeking de volwassene in een jongere en bekijk de beschikbaarheid. Voordelig samen naar Parijs, groepskorting op een internationale treinreis?

Vergeet niet uw Grensabonnement mee te nemen; dit e-ticket is alleen geldig in combinatie met uw Grensabonnement. Jongerenvoordeel naar Parijs en Lille. Vroegboekkorting bij NS International Voor het boeken van treintickets geldt vroegboeken voordelig reizen. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International.

123 3d kortingscode
Tijdschrift enzo kortingscode
H en m kortingscode oktober 2018
Top1toys kortingsbon


Sitemap