Wat is korting voor contante betaling


wat is korting voor contante betaling

de overstap in de spits. Reizen op saldo bewerken Oplaadpunt Een OV-chipkaart kan worden voorzien van maximaal 150 euro 1 saldo om te kunnen reizen. Te veel afgeschreven reissaldo wordt gerestitueerd in de volgende situatie: Vergeten uit te checken bij een kaartlezer. De kaart is behalve voor reizen op saldo ook geschikt voor alle andere reisproducten, zoals abonnementen en kortingsregelingen. 13 Deze worden verkocht via de loketten en de automaten. In 2005 was het systeem dusdanig ontwikkeld dat reizigers in Rotterdam de OV-chipkaart konden uitproberen.

Het spel gaat om raadsels en de ruimte bevat enkel sfeervolle new york kortingspas objecten, geen schrikwekkende zaken. Sommige reizigers kochten, bijvoorbeeld, niet een retour van Utrecht CS naar Den Haag, maar een enkele reis van Utrecht CS naar Utrecht Lunetten via Den Haag, om door de langeafstandskorting (LAK) toch minder te betalen dan tweemaal een enkele reis. De meeste raadsels zijn taalonafhankelijk. Korting 2 per persoon per beurt voor volgende groepen: - studenten.e.m. In de overgangsperiode werd de prijs van een enkele reis verlaagd en de prijs van een retour navenant verhoogd. Kamer 2: Snoepwinkel 'Kristie's Great Biscuits'. De kaart is geschikt voor reizen op saldo en een beperkt aantal reisproducten zonder persoonlijke korting. Maak je geen zorgen. Sommige abonnementen of reisproducten geven onderling conflicten, bijvoorbeeld dezelfde korting op hetzelfde moment; dan kunnen ze beter niet op én OV-chipkaart staan.

In de regiotaxi's die tot het openbaar vervoer worden gerekend, is de OV-chipkaart niet te gebruiken. Saldo terugvragen is niet mogelijk als de rit langer dan 180 dagen geleden is; bij Qbuzz niet langer dan 63 dagen geleden. Dit wordt door de vervoerders vaak een reisproduct genoemd. Staat de kaartlezer in het voertuig, zoals bij de meeste bussen en trams, dan moet er steeds in en uit worden gecheckt bij het instappen en uitstappen, en dus ook bij het overstappen.

Feestinjebeest korting
Dierenrijk mierlo korting
Liefleukeneigen kortingscode


Sitemap